Loyalty club

Dobrodošli u The Core obiteljsko stablo! Svojim članstvom u klubu vjernosti ostvarujete pravo na razne pogodnosti članstva, jer Vi činite dragocjen i poseban dio našeg stabla!

Pravilnik

Apriori d.o.o., Zagreb, Gajeva 9a, OIB 22685241361 izdavatelj je VIP kartice koja ostaje u njegovu vlasništvu.

VIP kartica nije sredstvo plaćanja, već služi isključivo za skupljanje bodova. VIP kartica se izdaje besplatno, nije prenosiva i može je koristiti isključivo osoba na čije ime glasi.

VIP kartica je važeća od trenutka preuzimanja.

Pogodnosti koje VIP kartica donosi njenom nositelju je popust koji se ostvaruje nakon određenog praga kontinuirane potrošnje. Svi kupci koji u periodu do jedne (1) godine ostvare razinu potrošnje (kupovinom artikala iz novih kolekcija) na svim Apriori prodajnim mjestima u iznosu:

a. 10.000 - 24.999 kn

- ostvaruju popust od 5% na sljedeće kupovine

b. 25.000 - 49.999 kn

- ostvaruju popust od 10% na sljedeće kupovine

c. 50.000 i više

- ostvaruju popust od 15% na sljedeće kupovine

Svaki kupac može popuniti podatke navedene u pristupnici za VIP karticu. Popunjena pristupnica se predaje osoblju na Apriori prodajnim mjestima ili putem web obrasca. Zamjensku karticu koja se nalazi uz letak, kupac je dužan pokazati na blagajni, prije početka naplate prilikom sljedeće kupovine.

Popust se ostvaruje na sve kupljene artikle u vremenu dok je kartica važeća.

Nositelj kartice može koristiti one pogodnosti koje mu nudi razina njegove potrošnje.

U slučaju prelaska u veći razred potrošnje, veći popust će biti aktivan nakon 2 dana.

Nositelj kartice je dužan u pisanom obliku prijaviti svaku promjenu osobnih podataka, na adresu Gajeva 9a, Zagreb, ili putem email adrese: info@apriori-fashion.hr.

U slučaju gubitka ili krađe kartice nositelj kartice je obvezan nestanak kartice prijaviti upravi tvrtke Apriori d.o.o.

Nositelju će se dodijeliti nova kartica. Ukoliko to nije učinjeno, Apriori d.o.o. ne preuzima odgovornost.

Nositelj kartice može u bilo kojem trenutku otkazati karticu uz pisanu obavijest izdavatelju, naslovljeno na tvrtku Apriori d.o.o. Prilikom raskida ugovora, prestaju sve pogodnosti nositelja kartice.

Apriori d.o.o. se obvezuje da će osobne podatke iz popunjenih pristupnica koristiti isključivo za vlastite marketinške potrebe (ispitivanje učestalosti kupovine, količine i vrste proizvoda), te za informiranje korisnika o različitim akcijama modnih marki tvrtke Apriori d.o.o.

Apriori d.o.o. zadržava pravo bez prethodne najave izmijeniti pravila korištenja VIP kartice ili isključiti iz programa bilo kojeg korisnika. Apriori d.o.o. nije obvezan obrazložiti svoju odluku korisniku, ali će ga o promjenama pravodobno obavijestiti pisanim putem.

Učlanjenje, u klub vjernosti nositelj kartice suglasan je da želi primati informacije i reklame i kolekcijama na svoju poštansku ili email adresu, te na mobilni telefon.

Potpisom pristupnice, nositelj kartice pristaje na navedena pravila i njihove eventualne izmjene.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem dragocjenom vremenu izdvojenom za popunjavanje pristupnice


Izbornik