Pravila online trgovine

  

UVJETI KORIŠTENJA

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Apriori d.o.o. sa sjedištem na adresi: Radnička cesta 34, E-mail: webshop@thecore.hr.

Apriori d.o.o. redovito ulaže napore u ažuriranje informacija na ovim stranicama te ih održava ažurnim i točnim. Iako, zbog dinamike i nepredvidivih situacija moguća su odstupanja podataka dostupnih na ovim web stranicama od stvarnih podataka.

Tvrtka Apriori d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne štete koje mogu nastati uporabom informacija s ovih web stranica, a u svrhe koje izlaze izvan okvira namjene za koju su predviđene.

Fotografije proizvoda na ovim web stranicama su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju Apriori d.o.o. ili posjetite neki od maloprodajnih dućana.

 

UVJETI PRODAJE

Putem ovih web stranica moguća je kupovina dijela proizvoda iz ponude tvrtke Apriori d.o.o. Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim web stranicama.

Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih na ovim web stranicama je tvrtka Apriori d.o.o.  sa sjedištem na adresi: Radnička cesta 34, 10000 Zagreb, OIB: 22685241361, a Kupac robe je posjetitelj web stranica www.thecore.hr koji odabere barem jedan proizvod, te ga naruči putem obrasca za narudžbu.

Sve cijene na internet stranici su izražene u kunama i uključuju PDV.

Maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne poslovne osobe ne mogu samostalno kupovati putem web stranice, već u njihovo ime kupovati može njihov zakonski zastupnik.

  

NARUČIVANJE

Proizvodi se mogu naručiti putem obrasca za narudžbu na web stranici www.thecore.hr 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Prodavatelj će pregledati narudžbu u roku 2 radna dana, a Kupac će dobiti Potvrdu narudžbe za proizvode koje je naručio odmah pnakon potvrde narudžbe. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, obavijestiti će o tome kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku naručenih artikala koji nisu trenutno dostupni za isporuku.

Kupac u narudžbi treba napisati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) te odabrani način plaćanja kako bi ispunio osnovne uvjete za administriranje narudžbe.

Prodavatelj ima pravo otkazati narudžbu o čemu će obavijestiti Kupca u najkraćem mogućem roku.

   

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti elektronskom poštom. U potvrdi narudžbe će biti navedeni proizvodi koje je Kupac naručio.

   

PLAĆANJE

Plaćanje robe se vrši debitnom i kreditnom karticom, uplatnicom ili internet bankarstvom ili pouzećem. Na Potvrdi narudžbe se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu. Uplatiti možete uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od dva radna dana od primitka Potvrde o narudžbi. Naručena roba šalje se tek po primljenoj uplati. Ukoliko uplata nije vidljiva ili Kupac ne pošalje potvrdu uplate nakon dva radna dana, narudžba se otkazuje i smatra se nevažećom.

Plaćanje American Express karticom
- jednokratno i mogućnost plaćanja u više rata

Plaćanje MasterCard karticom
- jednokratno i mogućnost plaćanja u više rata

Plaćanje Maestro karticom 
- jednokratno i mogućnost plaćanja u više rata

Plaćanje VISA karticom
- jednokratno i mogućnost plaćanja u više rata

Plaćanje Diners Club International karticom
- mogućnost plaćanja u više rata

Uvjeti za kartično plaćanje:
Iznad 500,00 kn - 2 rate
Iznad 1.000,00 kn - 3 rate
Iznad 1.500,00 kn - 4 rate
Iznad 2.000,00 kn - 5 rata
Iznad 2.500,00 kn - 6 rata

100% sigurno plaćanje karticama

Za plaćanje pouzećem dovoljno je kao način plaćanja odabrati 'Plaćanje pouzećem'. Naručeni artikli plaćaju se kuriru pri dostavi artikala. 

   

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

  

Upute za sigurnu internetsku kupovinu potražite ovdje (3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu).

   

DOSTAVA

Dostava naručene robe je besplatna za narudžbe veće od 500,00 kn. Za narudžbe u iznosu manjem od 500,00 kn dostava se naplaćuje u jedinstvenom iznosu od 30 kn (uključen PDV).

Naručenu robu dostavit ćemo dostavom do 10 radnih dana* od trenutka narudžbe (osim u slučaju kada se Kupcu javi da nisu dostupni svi naručeni artikli). 

Dostava se ne vrši izvan granica Republike Hrvatske.

Dostavu vrši kurirska služba Overseas Express, a na dan isporuke Kupac dobiva SMS poruku s brojem pošiljke od kurirske službe.

Ukoliko termin za isporuku ne odgovara, Kupac može preko aplikacije na stranicama overseas.hr promijeniti termin isporuke.

Prilikom preuzimanja robe, Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja te ih odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio i odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

   

*U vrijeme sniženja moguće je kašnjenje u isporuci te se ovim putem unaprijed ispričavamo ukoliko i Vaša narudžba bude kasnila. Hvala na razumijevanju.

ZAMJENA

Kupac ima pravo zamijeniti naručene artikle u roku od 14 dana od primitka paketa. Da bi Kupac zamijenio artikle potrebno ih je poslati natrag na adresu s koje je Kupac dobio paket (Gajeva 9a, 10000 Zagreb) te elektronskom poštom na mail webshop@thecore.hr javiti za što bi Kupac htio zamijeniti neodgovarajući artikl. 

Dostava novog artikla za Kupca naplaćuje se 30 kn (uključen PDV), a paket će se dostaviti tek po primitku paketa koji je poslao Kupac (s artiklima koje želi zamijeniti).

  

REKLAMACIJA I POVRAT

Kupac ima pravo na povrat / reklamaciju zaprimljenih proizvoda u roku od 14 dana po primitku paketa. Reklamacije se zaprimaju pisanim putem na e-mail: webshop@thecore.hr ili na adresu Apriori d.o.o., Gajeva 9a, 10 000 Zagreb. 

Ugovor o kupoprodaji Kupac može jednostrano raskinuti u roku od 14 dana od datuma primitka proizvoda bez navođenja razloga.

Da bi se kupljena roba mogla reklamirati, vraćenu robu je potrebno poslati s neoštećenim originalnim pakiranjem, etiketama, deklaracijama i računom.

Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji, mora obavijestiti Apriori d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj će Kupac navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Izjavu o jednostranom raskidu ugovora Kupac može dostaviti u tvrtku Apriori d.o.o. putem priloženog obrasca za jednostrani raskid ugovora Obrazac za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji. Izjavu o jednostranom raskidu ugovora Kupac može dostaviti tvrtki Apriori d.o.o. putem obrasca koji se nalazi na mrežnoj stranici Apriori d.o.o. na način da isti elektronički ispuni i pošalje. Potvrdu primitka izjave o jednostranom raskidu ugovora Apriori d.o.o. dostavit će Kupcu bez odgađanja, elektroničkom poštom. 

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi koju je Kupac odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed. Ako je jednom narudžbom Kupac naručio više komada robe koja se isporučuje odvojeno, rok za jednostrani raskid teče od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi koju je Kupac odredio, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

Ako Kupac jednostrano raskine ugovor o kupoprodaji, Apriori d.o.o. obvezuje se u roku od 14 dana od primitka izjave o jednostranom raskidu  izvršiti povrat primljene kupoprodajne cijene, a nakon što Kupac izvrši povrat kupljene robe. Kupac je kupljenu robu, u slučaju jednostranog raskida ugovora dužan vratiti tvrtki Apriori d.o.o. najkasnije u roku od 14 dana od upućivanja izjave o jednostranom raskidu ugovora Apriori d.o.o. Trošak povrata kupljene robe snosi Kupac.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata cijene. U slučaju da Kupac pristane na drugi način povrata plaćenog iznosa, neće snositi nikakve troškove u odnosu na povrat.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Kod povrata robe te ponovnog slanja istog proizvoda dostavu bez obzira na iznos narudžbe plaća Kupac.

   

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Apriori d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke prodane robe sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima. 

   

ZAŠTITA PRIVATNOSTI - OSOBNI PODACI

Zaštita privatnosti opisuje kako Apriori d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja webshopa. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Apriori d.o.o. sazna tijekom kupovine proizvoda s Apriori web stranice www.thecore.hr. Apriori d.o.o se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri ažuriranju i slanju narudžbe. Apriori d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

   

OBRASCI

Obrazac za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na e-mail adresu: webshop@thecore.hr

Vaš The Core webshop tim

 


Izbornik

Prihvaćam

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina TheCore.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako biste nam dali do znanja da ste suglasni s korištenjem kolačića, molimo vas kliknite na gumb Prihvaćam